COLORFUL G@RDEN :-)

Моите мисли, онова което ме вълнува, впечатлява, тревожи и радва, което ме прави щастлива и тъжна и все пак това е моя живот, така както аз го виждам! Онази част от ежедневието ми, която искам да споделя с вас!

02 юни 2006

Лъжата

Така мразя лъжата и как ме излъгаха преди мъничко, ще се побъркаааааааам. Ще изкукам. Излизам, защото съм направо беснааааааа. Големи глупаци има в този свят, кой ги е създал и защо ли не знам...?

..................

Два часа и половина по - късно

И още ме държи...
До сега пих кафе в едно заведение, но то беше за около час. Изключих си телефона (нещо, което не ми се случва почти никога), защото ако ми се бяха обадили щях да избухна и да се скараме..., а не искам...страшно съм ядосана. А така лесно се паля, като една клечка кибрит съм, понякога от нищото, ама писна ми вече от всичко...Излизам на дискотека. Каква ли дискотека ще направя тази нощ, чак се плаша от мислите в главата си...пие ми се...а съм самичка в къщи, няма лампи в коридора, как ще излезна сега за таксито и още повече как ще се прибера акъла ми не го побира...

..................

След дискотеката

То доста бързо мина. Бях в дискотеката точно 2 часа, защото на всички им се доспа пък и утре са на работа. Ако се питате дали ми е разминал бяса - не, не ми е. Малко по - спокойно ми е, но само като се сетя...Бях в една нова дискотека EXIT, или поне за мен беше нова. Всичко добре - обстановка, музика, само че средната възраст май беше 21 год. Ама какво ми пука като не се заглеждам много в хората. Потанцувах си, за мен това беше важното. Пийнах бейлисче и разглеждах новото място. Дискотеката всъщност е доста голяма, а на такава истинска, голяма, шумна дискотека не бях ходила от много отдавна. Защото ДиМодуло, където често ходя си е нещо като частно клубче, не толкова мащабно и известно. И по принцип, като че ли ходя повече по клубовете.

И така, няма значение на какво точно се случи днес, важен е извода, а той е все един. Не лъжете! А защо всъщност го правите? Аз рядко съм била лъгана за нещо или поне не съм разбирала, но и в малкото случаи ми е било обидно. По - добре кажете истината. А ставаше въпрс за толкова дребно нещо. Аз винаги съм била доста искрена дори и с риск някой да се обиди, но такава съм, добра или лоша...

А беше хубав ден, в който на обяд направих истински добра сделка и то аз сама и за себе си. Надявам се нещата да вървят все така от тук нататък и да имам късмет с това, с което се захващам.